Student aan KULeuven, Robin De Winter, nomineerde dhr. Philippe Kemp als zijn meest inspirerende leraar. Medestudent Mathias Henderickx mocht gisteren zijn prijs uitreiken aan zijn meest inspirerende leraar, dhr. Geert Verschoren. Beide studenten Industriële Wetenschappen wonnen met hun team het projectwerk in de 2de bachelor en mochten via deze weg hun inspirerende leerkrachten in de bloemetjes zetten.

De directie van Heilig-Hartcollege, de programmadirecteur van KULeuven Campus De Nayer en de SOHO-coördinator mevrouw Van Herck waren hierbij aanwezig.

De studenten roemden hun leraren omwille van motiverende aanpak. Ze waren veeleisend en haalden het beste in de leerlingen boven. Ingenieurswetenschappen is een knelpuntberoep geworden. Leerlingen die willen studeren en hun inspanningen kunnen volhouden hebben in dit beroep een grote kans op een veelbelovende carrière.

De directie wenst de 2 leerkrachten van harte proficiat.

Bij uitbreiding is deze prijsuitreiking voor alle leerkrachten die dag in dag uit de leerlingen aanmoedigen en inspireren een steun in de rug om zo verder te doen. We zijn daarom met directie en personeel heel fier.

De oogst zien, zelfs als het enkele jaren later is, doet deugd.