Info middenschool

Binnenkort neemt uw kind afscheid van de lagere school en begint er een nieuw en belangrijk hoofdstuk in haar/zijn leven: de stap naar het secundair onderwijs. Kiezen voor het Heilig-Hartcollege is kiezen voor een vriendelijke school, een school met een hart voor leerlingen én leerkrachten, voor iedereen die bij het schoolleven betrokken is.

De toekomst van jouw kind vinden wij belangrijk. We willen dat onze leerlingen zich gelukkig voelen, nieuwe vrienden maken en zich werkelijk thuis mogen voelen in de klasgroep én in onze school.

Kiezen voor een school doe je niet alleen op papier! Dat wil je zelf, samen met je kind, ervaren!

Infobrochure

Onze Infobrochure 2024-2025 is helemaal klaar! U kan de brochure raadplegen via onderstaande knop:

Infobrochure

Infodag 1ste jaar

Op 2 maart organiseren wij een infodag. Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om onze school te bezoeken en kennis te maken met onze leerkrachten. U krijgt informatie over ons onderwijsaanbod en de manier waarop wij onze leerlingen voorbereiden op de toekomst. U kunt ook een kijkje nemen in onze gebouwen. Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 maart tussen 9.30 uur en 16.45 uur in onze school.

Digitale infosessies

Keuzevakken

Zorg

Structuur

Virtuele tour

Benieuwd hoe onze school er langs de binnenkant uit ziet?

Bekijk virtuele tour

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar en ben je benieuwd naar onze school? Wil je al eens kennismaken met ons lerarenteam? Dan verwelkomen we je graag op onze infonocturne op vrijdag 26 april 2024 (17.00 uur – 21.00 uur).

Inschrijven hiervoor is niet nodig. U kan onze school vrij bezoeken tijdens deze uren.

Aanmelden

Leerlingen die in september 2024 starten in het eerste jaar op het Heilig-Hartcollege kunnen zich digitaal aanmelden via de link naar het aanmeldingsplatform op onze website.

Schrijf je in