Info middenschool

Binnenkort neemt uw kind afscheid van de lagere school en begint er een nieuw en belangrijk hoofdstuk in haar/zijn leven: de stap naar het secundair onderwijs. Kiezen voor het Heilig-Hartcollege is kiezen voor een vriendelijke school, een school met een hart voor leerlingen én leerkrachten, voor iedereen die bij het schoolleven betrokken is.

De toekomst van jouw kind vinden wij belangrijk. We willen dat onze leerlingen zich gelukkig voelen, nieuwe vrienden maken en zich werkelijk thuis mogen voelen in de klasgroep én in onze school.

Kiezen voor een school doe je niet alleen op papier! Dat wil je zelf, samen met je kind, ervaren! Op dit ogenblik is dit echter niet evident. We hebben verschillende alternatieven uitgewerkt:

Infobrochure

Onze Infobrochure 2021-2022 is helemaal klaar! Begin maart wordt ze verspreid aan de leerlingen van de zesde leerjaren in de buurt. Vanzelfsprekend kan u de brochure ook digitaal raadplegen:

bekijk infobrochure

De infodag voor het eerste jaar vindt plaats op 12 maart 2022.

Digitale infosessies

Keuzevakken

Zorg

Structuur

Virtuele tour

Benieuwd hoe onze school er langs de binnenkant uit ziet?

Bekijk virtuele tour

Bubbeltoer 13 en 14 maart 2021

Wil je onze school graag ‘live’ ervaren? Kom dan naar onze ‘Bubbeltoer’!

In deze uitzonderlijke tijd kunnen we toekomstige leerlingen en hun ouders beperkt ontvangen op onze school. We doen dit als er geen leerlingen zijn, met ten hoogste 3 personen en met respect voor de veiligheidsvoorwaarden (mondmaskers, handen ontsmetten, afstand bewaren enz.).

Deze Bubbeltoer verloopt volledig contactloos. Elke bezoeker ontvangt aan de start een audioguide en volgt een bewegwijzerd parcours.

Volzet

Babbelbox

Heb je graag een gesprek met één van onze leerkrachten? Dit kan vanaf zondag 14 maart online (of telefonisch).

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je nog enkele vragen omtrent algemene info, twijfel je nog tussen moderne wetenschappen of Latijn, denk je aan de B-stroom, of heb je nog andere vragen?

Maak een afspraak