Leerlingenraad2017-04-30T12:30:52+02:00

Leerlingenraad

Middenschool

De leerlingenraad van de Biekorfstraat bestaat uit een enthousiaste bende van leerlingen die zich honderd procent inzet voor welzijn en amusement op onze school. Verschillende initiatieven passeerden al de revue. Een uitgebreide quiz? Een toffe filmavond? Inzamelacties voor het goede doel? Een traktatie als afsluiter van een schitterend jaar? Geen uitdaging is te groot voor deze groep!

Bovenbouw

  • Algemene hoofden: Simon Janssens (6WWb) en Simon Vaes (6MW)
  • Mondiale dag: De hoofden van de mondiale dag Marten Geets (6WWa) en Robin De Winter (6WWa) doen er alles aan om die ene (lesvrije) dag vlak voor de krokusvakantie onvergetelijk te maken!
  • Financiën: Glynis Van Casteren (6EM), ons hoofd van financiën zorgt er voor dat de andere hoofden van de leerlingenraad met een gerust hart geld kunnen spenderen!
  • Onderwijs: Heb je problemen binnen je klas, met bepaalde leerkrachten of met andere leerlingen? Het hoofd van onderwijs, Sammy Keuleers (6WWb) staat voor je klaar. Je kan hem het hele jaar bereiken op smartschool, op Facebook of via het emailadres sammy.keuleers@gmail.com. Hij zal je steeds in alle discretie verder helpen.
  • Feest: Help je graag mee onze twee knalfuiven organiseren? De hoofden van dienst, Gitte Vermeylen (6MW) en Heleen Certyn (6WWa), zoeken nog enthousiastelingen om te komen helpen! Vergaderingen van dit departement gaan elke dinsdagmiddag door in lokaal B05.
  • Cultuur en entertainment: Truus Minten (6WWb) en Bieke Jacobs (6WWb), de hoofden van dit departement, organiseren verschillende onvergetelijke acties en activiteiten die het leven op school net dat ietsje aangenamer maken! Heb je zelf leuke ideetjes? Neem je boterhammen mee en kom op donderdagmiddag naar lokaal B07.
  • De Fakkel: Al jaren komt er drie keer per jaar een knotsgek boekje uit op school, de Fakkel. Heb je zin om dit schooljaar deel uit te maken van onze redactie? De hoofden van de Fakkel, Antje Goossens (6TW) en Emilie Anne Verhaegen (5TW) verwachten je op donderdagmiddag in lokaal B05.
  • Verkoop: De hoofden van dit departement, Elissa Wuyts (6EM) en Jolien Meeus (6EM), zorgen doorheen het hele jaar voor verschillende verkoopsacties met steeds voor ieder wat wils!
  • Final year: Lessenmarathon, honderd dagen, … Alle activiteiten bestemd voor de zesdejaars worden binnen dit departement georganiseerd. De hoofden die dit allemaal in goede banen leiden zijn Charlotte Moris (6WWa) en Anouk Verbist (6WWa).