Waarom kiezen voor onze school?

Talent in actie

Op onze school kan elke jongere zich ontplooien, talenten ontdekken en verder ontwikkelen.  Met een brede waaier aan studierichtingen, vind je vast een richting die aan jouw interesses beantwoordt. Via keuzevakken, basisopties en seminaries bewandel je je eigen pad.

Ga voor je keuze

We hebben een hart voor jongeren. Eens je je keuze gemaakt hebt, willen we er samen met jou voor gaan. Leerlingen worden intellectueel uitgedaagd met verdiepingsoefeningen, portfolio’s en onderzoeksopdrachten. Ben je minder theoretisch ingesteld, dan bereiden we je voor op de arbeidsmarkt via stages en training van attitudes en vaardigheden.

Onze school, jouw gids voor de toekomst

Of je nu gaat werken of verder studeren, we bereiden je voor op een nieuwe etappe in het leven na het secundair onderwijs. Met onze ondersteuning timmer je aan je weg naar zelfredzaamheid, zelfstandigheid, volwassenheid. Je gaat een succesvolle toekomst tegemoet!

Jij bent uniek, wij helpen je om te ontdekken waar jouw talenten liggen, wat jou interesseert.

Je bent leergierig, wij dagen je uit jezelf naar een hoger niveau te brengen.

Talent in actie

Intellectueel, sportief, muzikaal, culinair, op persoonlijk vlak: je gaat vooruit op je eigen tempo.

Je krijgt een sterke basisopleiding zodat je stevig in je schoenen staat.

We willen jouw kritische geest aanwakkeren met respect voor ieders eigenheid. Je leert van je leerkrachten en van je medeleerlingen, in een hartelijk en veilig schoolklimaat.

Ga voor je keuze

Je kan bijvoorbeeld chemicus, informaticus, topsporter of talent in de zorg worden. Je geeft alles wat je in je hebt om je opleiding tot een goed einde te brengen.

Je kan deelnemen aan sportevenementen of het artistiek circuit, je inzetten in de leerlingenraad, je nuttig maken in het strijkatelier of in de keuken.

Op basis van je talenten, inzet en interesses, bouw je aan je traject in onze school.

Wanneer de eindstreep nadert, ga je op zoek naar een antwoord op de vraag: ‘Wat na het secundair onderwijs’. Je ouders en je leerkrachten begeleiden, jij kiest!

Onze school, jouw gids voor de toekomst

We tonen jou de mogelijke opties tijdens en na je schoolcarrière, via infosessies en -beurzen, openlesdagen en opendeurdagen.

Na je schoolloopbaan op het college ben je er helemaal klaar voor!